[authorInfo]

Harta e Hulumtimeve

Kliko hartën për artikujt lokal

Artikujt e fundit

Artikujt e fundit

Artikujt e fundit

Artikujt e fundit

Artikujt e fundit

Artikujt e fundit

Artikujt e fundit

Artikujt e fundit

Artikujt e fundit

Artikujt e fundit

Artikujt e fundit

Artikujt e fundit

Artikujt e fundit

Media Center

Projekte

Njoftime

Shërbimet

Mbështetje në mësimdhënie dhe trajnime

Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth prodhimit të...

Mbështetje me paisje

Ekipi i Mbështetjes së Prodhimit të ACQJ mund të...

Prodhim mediatik

Ekipi i Mbështetjes së Prodhimit të ACQJ ofron një...

Mbështetje në prodhimin e produkteve mediatike

Nëpërmjet rrjetit të bashkëpunëtorëve vendas dhe rajonalë të ACQJ-së,...

Stafi ACQJ

Roden HOXHA është Drejtor Ekzekutiv i Qendrës Shqiptare për Gazetari Cilësore. Para angazhimit të tij në ACQJ, ai ka qenë Përfaqësues i Përhershëm i Avokatit të Shtetit Shqiptar në Gjykatën Evropiane të të Drejtave të Njeriut në Strasburg…

Laura DOKO është Koordinatore e Granteve në Qendrën Shqiptare për Gazetari Cilësore. Ajo është diplomuar në Universitetin e Shkencave Sociale, në Tiranë dhe ka dy diploma Master në “Filozofi Sociale” dhe “Mësimdhënia e Psikologjisë dhe Filozofisë”….

Denis TAHIRI është gazetar hulumtues i Qendrës Shqiptare për Gazetari Cilësore dhe koordinator projekti për programe me në fokus median. Ai ka punuar si gazetar në disa prej kanaleve televizive kryesore kombëtare dhe lokale në Shqipëri, si Top Channel, Vizion Plus…

Rea ÇIKALI është Koordinatore e Aktiviteteve në Qendrën Shqiptare për Gazetari Cilësore, me një histori të demonstruar të punës në industrinë e organizatave jofitimprurëse dhe menaxhimit. Ajo ka aftësi të larta në menaxhimin e granteve, me një sfond financiar dhe…

Dallandyshe Xhaferri është gazetare e Qendrës Shqiptare për Gazetari Cilësore. Ajo ka kryer studimet për degën “Gazetari” në Universitetin “Aleksandër Xhuvani”, si dhe ka qenë pjesë e shkëmbimeve studentore në Poloni, ku ka kryer një semestër për “Journalism and Management” në Universitetin “Papa Gjon Pali II”.

Ina Allkanjari është gazetare hulumtuese e Qendrës Shqiptare për Gazetari Cilësore. Ajo ka punuar më parë në organizatën mediatike të verifikimit të fakteve, Faktoje.al, ku është angazhuar si trajnuese e të rinjve dhe studentëve në më shumë se 5 qytete të ndryshme të Shqipërisë, mbi verifikimin e fakteve në media, në kuadër të projektit Youth-Rap të zbatuar nga IREX.

Aurora Shpataj

Aurora Shpataj është gazetare e Qendrës Shqiptare për Gazetari Cilësore. Ajo ka kryer studimet në degën Gazetari dhe Komunikim në Universitetin e Tiranës. Ka punuar si gazetare në disa kanale televizive si: Klan Plus, MCN TV. Përgjatë viteve 2020-2022 ka punuar në organizatën e parë fact-checking në Shqipëri, Faktoje.al.

Artikuj Investigativ