Date result:

Monthly Archives: Mars, 2018

Makinat elektrike në Shqipëri, shumë entuziazëm, pak investim

https://www.youtube.com/embed/MeGucSagYwY Ndonëse të gjithë bien dakord se makinat elektrike janë e ardhmja e transportit dhe interesi për to është i lartë, vendi po ecën ngadalë në përgatitjen e infrastrukturës që do të...

Popular

spot_img