Date result:

Monthly Archives: Dhjetor, 2018

Rreth projektit

Iniciativa “Tiranalytics: Një vlerësim i shpenzimeve publike të qeverisjes vendore në Bashkinë e Tiranës” është një projekt i implementuar nga Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore me mbështetjen e LevizAlbania. Është bërë tashmë...

Prioritete të zhvendosura: Këmbësorët, përparësi vetëm në letra

Në trotuaret e rrugëve qendrore të Tiranës gjen gjithçka: Shtylla që mbajnë tabela dhe reklama; pemë të rrethuara nga bordura të gjera; biçikleta të parkuara; mallra që reklamohen për t`u shitur...

Popular

spot_img