Date result:

Monthly Archives: Shkurt, 2019

Rreth Projektit

Projekti “Duke synuar kushte të drejta pune: Shqyrtimi i të ardhmes së gazetarëve të rinj dhe atyre të ardhshëm (Reaching for fair labour conditions: Gazing at the future of Young and...

Rreth programit “31 Minuta”

Radio Televizioni Shqiptar  fillon transmetimin e një programi të ri. Janë 31 minuta. Më shumë se lajm. Janë minutat ku problemet tuaja të përditshme, do ti shohim më gjerë, më thellë dhe besojmë...

Popular

spot_img