Date result:

Monthly Archives: Mars, 2019

RAPORTET

Tiranalytics: Një vlerësim i shpenzimeve publike të qeverisjes vendore në Bashkinë e Tiranës - Raport Gjithpërfshirës Ndërtimi i rrugës ͞Faik Konica, Tiranë Ndërtimi i rrugës Gramoz Pashko, Tiranë Ndërtimi i rrugës...

Njoftim për vend vakant: ACQJ dhe Citizens Channel kërkojnë asistentë (part-time)

Njoftim për vend vakant Pozicioni: Asistent/e (Part- Time) Kohëzgjatja: 6 muaj Afati i fundit për aplikim: 20 Mars 2019, Ora 24:00 Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore (ACQJ) dhe Citizens Channel (CC) janë në kërkim të katër asistentëve për...

Tiranës i shtohen biçikletat, por jo pa probleme

Sa herë që përmendim biçikletën, shumëkujt mund t’i shkojë mendja te Shkodra - kryeqyteti i biçikletave; qytet ku dashuria për makinën, “mollën e ndaluar” për shqiptarët deri në vitet ‘90-të, nuk...

Parkimi në Tiranë: një gjobë çdo dy minuta

Investigimi zbulon se gjatë vitit 2018 numri i gjobave të marra për shkak të parkimit të gabuar në Bashkinë e Tiranës shkoi në 74,191 nga vetëm 32, 342 që ishte një...

Popular

spot_img