Date result:

Monthly Archives: Gusht, 2019

Nga Parisi në Berat, nga Mathauzeni në Podgorie të Korçës

Autobuzët urbanë mund të të nxjerrin edhe hartën e Berlinit, por s’dinë të ta sqarojnë ku të ulet një grua shtatzënë. Sapo hyn brenda në autobusin që lidh Nish Tullën me qendrën...

Studimi/Sa respektohen të drejtat e punës dhe internshipit për studentët dhe gazetarët e rinj në fushën e medias? 

  Sa respektohen të drejtat e punës dhe internshipit për studentët dhe gazetarët e rinj në fushën e medias? Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore dhe Citizens Channel zhvilluan një studim ku morën pjesë...

Thirrje për artikull promovues të projektit “Duke synuar kushte të drejta pune”

Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore dhe Citizens Channel janë duke implementuar projektin “Duke synuar kushte të drejta pune: Shqyrtimi i të ardhmes së gazetarëve të rinj dhe atyre të ardhshëm (Reaching for...

Popular

spot_img