Date result:

Monthly Archives: Shtator, 2019

Mos, as për dhjetë vjet nuk zgjidhet puna e Lanës!

Pas vonesash, qeveria përzuri kompaninë që ndërtonte impiantin e pastrimit të ujërave të Lanës. Tani, kompania e ka hedhur shtetin në gjyq në Londër dhe kjo e mban peng atë impiant. Uniforma...

Kanali në mes të qytetit

Lana përshkruan Tiranën në pjesën më kryesore të saj. Në shkrimin e parë të kësaj serie, tregohet se si u kthye në gropë septike para syve të të gjithëve. “Ky s’është përrua....

“Ti qeke shum e trashë!”*

https://youtu.be/Ojzco4TliR8 Ofertat muzikore rrugëve të atdheut të bëjnë të pyesësh veten: ‘Mos po më bëjnë gjë veshët?’ Mëngjeseve të të shtunave, i vetmi vend ku i bëhet ta tërheqë veten zvarrë nga krevati...

Popular

spot_img