Date result:

Monthly Archives: Mars, 2020

Illyrian Guard, kompania shtetërore që dhunon konkurrencën e lirë

Në fillim të muajit prill 2019 qeveria krijoi një strukturë të re policore, Illyrian Guard, e cila do të operonte në treg si shoqëri tregtare për të ofruar shërbime me pagesë...

Air Albania, premtimi për çmime low cost ka mbetur në letër

Air Albania u prezantua nga qeveria shqiptare si premtim për çmime më të ulëta për konsumatorët, por 10 muaj pas fluturimit të parë kompania nuk mund të quhet low cost dhe...

Partitë nuk tregojnë paratë!

Partitë politike, flasin për gjithçka me përjashtim të financave të tyre! Kushtetuta, ligji për partitë politike, kodi zgjedhor kërkojnë transparencën financiare të partive politike. Transparenca financiare e partive politike i ngjan legjendave....

Shitblerja e votës: krimi pa ndëshkim

Krimet elektorale në Shqipëri kanë ndodhur, ndëshkimi i tyre ka munguar. Në diskutimet për reformën e radhës përveç forcimit të masave penale, rritjes së ndërgjegjësimit dhe demokratizimit, dhe marrjes së përgjegjësive...

Reforma zgjedhore: Shoqëria Civile në pritje të fatit të propozimeve

Katër organizata të shoqërisë civile, pesë muaj më parë, në Tetor 2019 iu drejtuan me një letër partive politike, me propozime për ndryshime në kodin zgjedhor. Përfaqësuesit e shoqërisë civile gjykojnë...

Popular

spot_img