Date result:

Monthly Archives: Shtator, 2020

Çrregullimet e shëndetit mendor, epidemia e heshtur e shqiptarëve

Shqipëria po përballet me një rritje të personave që vuajnë nga sëmundjet mendore. Në 5 vitet e fundit (2014-2018), në shërbimet e shëndetit mendor me shtretër ka pasur mbi 21 mijë...

COVID-19, goditja e madhe ndaj turizmit shqiptar

“Sezon i vështirë, jemi me minus deri tani”, - kjo ishte fjalia universale që dëgjoje në të gjithë rivierën shqiptare gjatë kësaj vere aspak të zakontë nga biznesmenë, të cilët kanë...

UT, 160 milionë lekë për një sistem që nuk funksionon. Studentët, pa akses në të dhënat digjitale

Universiteti i Tiranës ka instaluar që prej vitit 2012 sistemin informatik me të dhënat e studentëve, personelit akademik dhe administrativ të institucionit. Ky sistem duhet të ofronte për studentët një sërë...

Popular

spot_img