Date result:

Monthly Archives: Nëntor, 2020

Kompanitë celulare në Shqipëri dhe monopoli i ofertave në treg

Nuk ka rëndësi, nëse je abonent i Vodafone, ALBtelecom apo ONE - sërish çdo muaj duhet të paguash të paktën 10 mijë lekë të vjetra për të patur internet në celular dhe për...

Popular

spot_img