Date result:

Monthly Archives: Prill, 2021

Publikimi i të dhënave personale të mijërave qytetarëve, ekspertët: Është cënuar siguria kombëtare

Të dhënat personale të mijëra shtetasve shqiptarë ndonëse duhet të ishin sekret, ato janë shpërndarë. Megjithë hetimet e hapura nuk ka ende persona përgjegjës që duhet të dalin para drejtësisë, për...

Fushata online, hije dyshimi se është lënë qëllimisht e parregulluar

Prej më shumë se një viti, për shkak të pandemisë së shkaktuar nga COVID- 19, asgjë nuk është si më parë. Përveç fushave të shumta jetësore që pandemia ka prekur, një...

Na ishin dikur trenat! Degradimi i linjës hekurudhore duke pritur projektet e reja

Stacioni i udhëtarëve që presin të udhëtojnë me tren nga Durrësi drejt Tiranës ka kohë që është i zbrazur. Në sallën e pritjes mungojnë qytetarë. Stolat janë bosh. Të vetmit që...

Politikanët u shpëtojnë gjobave! Covid-i prek vetëm qytetarët dhe bizneset

Prej 30 vitesh, miti i politikanëve shqiptarë është ai i individëve të pandëshkueshëm. Edhe gjendja e pandemisë ekspozoi trajtimin e privilegjuar të tyre dhe në kushtet flagrante kur fletëprerja e një...

Akuza dhe kundër akuza! Përse zjarrfikëset nuk ndërhynë në kohë?

Prej një jave në familjen e Dëshmorit të Atdheut, Arjan Sala janë hapur dyert e mortit. Të shumtë janë njerëzit që kanë shkuar për vizitë ngushëlluese në shtëpinë e të atit...

Popular

spot_img