Date result:

Monthly Archives: Korrik, 2021

Zëri i Lumit

Dokumentari i tretë i zhvilluar nga Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore, në kuadër të iniciativës “Barrierat në Komunitet: Efektet e ndërtimit të grupimeve të hidrocentraleve në statusin socio-ekonomik të popullsisë lokale”,...

Shqiptarët blejnë më shtrenjtë se në Evropë. Si e pushtuan Tiranën, firmat e ndërtimit pa financa të mjaftueshme

Agjenci të pafundme imobiliare të joshin me çmimet që sidoqoftë nuk janë asesi okazion. Një shtëpi në rrugën “Mine Peza” ofrohet online me vlerën e 1400 euro për metër katror.  Pranë...

Raport i Ndërmjetëm të Monitorimit të Raportimit Mediatik të Aktivitetit të SPAK

Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore boton Raportin e Ndërmjetëm të Monitorimit të Raportimit Mediatik të Aktivitetit të Prokurorisë dhe Gjykatës së Posaçme për Luftimin e Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar. Ky raport...

“Me sytë nga turizmi”, banorët kundërshtojnë koncesionin me shkelje të HEC-eve mbi Shushicë

Mesditën e 30 Majit, një grup shkencëtarësh nga Austria, Gjermania, Shqipëria dhe Italia iu drejtuan lumit të Shushicës për të mbledhur të dhëna multidisiplinore në këtë degë të Vjosës, që do...

Mirëmbajtja e kamerave të policisë 7-fish më shtrenjtë, çështja përfundon në SPAK

Si funksionojnë kamerat e trupit të policisë, pyeste Ministria e Brendshme gati pesë vite më parë, duke e prezantuar pajisjen si fjalën e fundit të forcave të rendit. Aparatura konsiderohej me...

Mungesa e perspektivës dhe e subvencioneve në bujqësi përgjysmon banorët e fshatrave të Kukësit

Musa Hila, 58 vjeç, banor në Njësinë Administrative “Malzi” të Kukësit, në vitin 1992 ka mbjellë 2 hektarë tokë me misër dhe fasule dhe 1 dynym e gjysmë shalqi. Por, këtë...

Popular

spot_img