Date result:

Monthly Archives: Shtator, 2021

Ekspertizë e dyshimtë, si u shpall i pabanueshëm pallati në Tiranë pa asnjë matje

Bashkia e Tiranës prej muajsh gjendet përballë qytetarëve të kryeqytetit që e kanë paditur në një proces gjyqësor ku po shqyrtohet shembja e dhjetra pallateve në zonën e Kombinatit. Listës së...

Kryeqyteti pa çerdhe, nuk ka kapacitet as për gjysmën e aplikantëve. Të tjerëve u mbyllen dyert me justifikime

“Aplikuam sapo u hap thirrja nga Bashkia e Tiranës, pёr ta rregjistruar fëmijën tonë në çerdhe, pasi si unë edhe bashkëshorti jemi në punë”, e fillon rrëfimin e saj për “SINJALIZO!”,...

Shqipëria me çmimet më të larta në rajon për bërjen e tamponit anti-covid. Fatura e lartë shkaktoi fenomenin e testeve false, jo vetëm...

Në kulmin e pandemisë së shkaktuar nga COVID-19, Alba Hasani, një 40 vjeçare (gjeneralitete të ndryshuara për të ruajtur anonimatin) do të falsifikonte testin e covidit për të realizuar udhëtimin jashtë...

Ping-Pongu me HEC-et në Gur të Bardhë

Guri i Bardhë është pjesë e projektit “100 fshatrat”, të përzgjedhura nga qeveria shqiptare për t’u mbështetur financiarisht për zhvillimin e turizmit. Pavarësisht këtij fakti dhe vendndodhjes vetëm tre kilometra nga...

Tubat e ujësjellësit që rrezikojnë kanionin dhe burimin e Sinecit

I cilësuar si “syri i kaltër” i Beratit, burimi dhe kanioni i Sinecit është zonë e mbrojtur me vendim të Këshillit të Ministrave të vitit 2002. Në vitet e fundit ky...

Braktisen qytetarët. Institucionet përgjegjëse heshtin para kompanive celulare, tarifa të larta për të mbajtur numrin aktiv

Për qytetarët rimbushja e përmuajshme e telefonit në vlerën e 100 lekëve për të shtyrë afatin e skadimit të numrit është një paradoks dhe një shpenzim i papërballueshëm dhe i pakuptimtë....

Popular

spot_img