Date result:

Monthly Archives: Tetor, 2021

Investimin 202 milionë lekë e merr lumi i Ishmit. Braktiset Gotulla, katastrofë mjedisore nga mbetjet. Impianti del jashtë funksionit

Gotulla mund të ishte një destinacion turistik. E ka marrë këtë emërtim, për shkak se kështu përshkruhet ndryshe në gjuhën shqipe, perimetri i një gjiri pranë grykës së një lumi. Por...

Raport përfundimtar/ Monitorimi i aktivitetit të SPAK, BKH dhe GJKKO, si dhe mbulimit mediatik të veprimtarisë së këtyre institucioneve

Reforma në Drejtësi në Sytë e Medias: SPAK dhe reflektimi mediatik i aktivitetit të institucionit, është një projekt  i implementuar nga Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore, mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e...

Gurgllon prroi n’malore

Dokumentari i katërt i zhvilluar nga Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore, në kuadër të iniciativës “Barrierat në Komunitet: Efektet e ndërtimit të grupimeve të hidrocentraleve në statusin socio-ekonomik të popullsisë lokale”,...

Zjarret në Shqipëri, u shuan me shkarpa e lopata. U prezantua si Agjencia me mjete moderne, mungojnë zjarrfikëset, mungon strategjia e vlerësimit të riskut...

Më 4 automjete zjarrfikëse që u përkasin tri dekadave më parë, për të cilat dokumentacioni tregon se janë vit prodhim nga 1984 e në vijim, Bashkia e Gjirokastrës kishte planifikuar ta...

Kontrabanda e ilaçeve në Shqipëri, shpërtheu gjatë pandemisë. Asnjë institucion nuk kontrolloi farmacitë dhe as sensibilizoi shqiptarët për efektet anësore të barnave të palejuara

“Receta që më firmosi mjeku në atë kohë kur u prekëm familjarisht nga Covidi mbaj mend që sugjeronte favira”, tregon Artani për “Sinjalizo”. Sipas 43 vjeçarit, në një kohë jo shumë...

Nga Dragostunja në Togëz, ankesat e banorëve kundër HEC-ve në vesh të shurdhër. Ekspertët: Duhet moratorium

Banorët e Grabovës së Sipërme kanë vendosur të kundështojnë me çdo formë ndërtimin e HEC-Grabova 1 dhe 2 në Gramsh. Ata pretendojnë se HEC-i do t’i marrë ujin, do t’i shkatërrojë...

Popular

spot_img