Date result:

Monthly Archives: Shkurt, 2022

Tendera sekretë për të fshehur shkeljet?! Ekspertët: Përdoren për të mbuluar aktet korruptive

Që nga marsi i vitit 2020 kur u dha alarmi për pandeminë e Covid-19 deri në verën e 2021, Shëndetësia ka shpenzuar 4,435,924,919 lekë pa TVSH nga tenderat. Sipas të dhënave...

Asnjë nuk e mbajti premtimin. Shkodra qyteti i pestë në Evropë për përdorimin e biçikletave, i pari pa korsi

Menjëherë sapo hyn në qytetin e Shkodrës, elementi i parë që të bie në sy është përdorimi masiv i biçikletës. Mespërmes trafikut me automjete, në çdo aks, qytetarë të moshave të...

Fermerët në mëshirë të motit. Dhjetëra hektarë të djegur dhe prodhime që u përmbytën nuk u dëmshpërblyen

Gjithçka kishte Prena Buraku u shkatërrua sa hap e mbyll sytë një mbasdite qershori. 250 krerë bagëti të imta u shkrumbuan nga një rrufe e fuqishme aty ku familja kishte ngritur...

Droga, burimi i parave të zeza në Shqipëri. Mbizotëron hashashi

Në cepin e një pallati në një nga zonat më të njohura të Tiranës sheh përherë një djalë rreth të 25-tave. I mbështetur në murin e pallatit shumë katësh e vetmja...

Popular

spot_img