Date result:

Monthly Archives: Mars, 2022

Gripi i shpendëve, ekspertët: Institucionet e fshehën të vërtetën. Pasojat ranë direkt mbi kompanitë dhe konsumatorin

*Përditësim: 30 Mars 2022/ Ora 14:25 “Unë kam pulari në Fshatin Qenas, Fier kam 8 mijë krerë zogj italianë. Ngordhje skam, analizat janë marrë e ska dalë problem! Kostot e larta të...

Iniciativa e kartës së studentit, një fasadë. Studentët: Shërbimet janë qesharake, larg realitetit ku po jetojmë

Karta e studentit nuk i ka dhënë pritshmëritë e duhura, që prej daljes së saj në qarkullim. Në dy vitet e fundit, studentët vlerësojnë se kjo kartë nuk iu ka siguruar...

Të miturit kthehen në shpërndarës të lëndëve narkotike

“Konsumimi i drogave prej gjimnazistëve është bërë një normalitet. Nuk kanë munguar rastet, ku fëmijët e 9-vjeçareve kanë ardhur në spital. Ato janë raste të veçanta, që vijnë nga familje me...

Banorëve të komunitetit Rom në Shkozë nuk iu ofrohen shërbimet e premtuara nga qendra sociale

Mira Aliu, banore e komunitetit rom në Shkozë, tregon për kushtet e vështira të jetesës së familjes së saj. Mungesa e ushqimit, papunësia dhe mospasja e gjërave më bazike për nevojat...

Shqiptarët ndër më të varfërit në Europë me karburantin më të shtrenjtë, 60 litra karburantë sa çereku i të ardhurave neto

Shqiptarët shpenzojnë pothuajse çerekun e të ardhurave vetëm për të blerë karburant. Ky konstatim del nga llogaritë e studiuesve të huaj që e rendisin vendin tonë të parin për koston dhe...

Rindërtimi në Kombinat: Banorët, pa informacion për të ardhmen e shtëpive dhe bizneseve të tyre

Në zonën e Kombinatit, në Tiranë, në vitin e tretë pas tërmetit të 26 nëntorit 2019, ende nuk kanë filluar punimet për rindërtimin e banesave. Alfred Pietra është njëri nga banorët e...

Popular

spot_img