[authorInfo]

All Articles by Author:

Redaksia ACQJ

Thirrje për gazetarë/e

Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore po kërkon për një gazetar/e që ka për pasion gazetarinë investigative dhe dëshiron të ndihmojë stafin e ACQJ në prodhimin e lajmeve investigative, reportazheve, analizave dhe...

Beogradi si pasqyrë për projektin Durrës Yachts & Marina

Autorë: Armela Toska, Esmeralda Pashollari, Xhoana Çallaku dhe Anisa Tufa Ndërkohë që shëtit në një nga lagjet më të reja të Beogradit, ajo që vihet re janë ndërtesa të reja shumëkatëshe, por...

Dhuna tek të miturit, mungon ndërhyrja dhe asistenca për viktimat

“17 vite heqje lirie”, - ky është vendimi i marrë nga Gjykata e Apelit Tiranë dy vite më parë për shtetasin Q.N, i cili prej kohësh kryente marrëdhënie seksuale me dhunë...

“Pse po i ikim librave?”, të rinjtë gjithnjë e më pak të interesuar për leximin. Shkrimtarët shpjegojnë arsyet

Të rinjtë po i japin shumë pak hapësirë leximit. Në sondazhin e posaçëm, në kuadër të këtij shkrimi, ky fakt u përforcua edhe më shumë me realitetin me të cilin përballemi...

Mbështetje në mësimdhënie dhe trajnime

Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth prodhimit të videove, prodhimit multimedial, prodhimit dhe shpërndarjes së lajmeve investigative/hulumtuese, MOJO, redaktimit dhe publikimit, Ekipi i Mbështetjes së Prodhimit të ACQJ mund ta...

E-Albania “dështon” në zonat rurale! “Lulëzon” në kancelari, gjobiten 15 biznese për shërbim të jashtëligjshëm

E-Albania ‘‘dështon’’ në zonat rurale, ku popullata ka akses të limituar, ose fare, në internet. Mosha e tretë dhe komuniteti rom raportojnë diskriminim dhe se punonjës nga pushteti vendor i adresojnë...

Popular