[authorInfo]

All Articles by Author:

Aurora Shpataj

Shqipëria nuk ka mësues. Pensionistët po mësojnë nxënësit

Mungesa e mësuesve në sistemin arsimor është një ndër problemet kryesore të arsimit shqiptar. Përgjatë një video-publikimi në rrjetet sociale Ministrja e Arsimit dhe Sportit, Evis Kushi deklaroi që tanimë të...

Grupi i punës: Ja cilët janë faktorët që çuan në dëmtimin e Urës së Zogut

Ura e “Harqeve të Milotit” ose e njohur ndryshe si "Ura e Zogut" është një nga urat më të vjetra në vendin tonë. E ndërtuar në vitin 1927 me nismën e...

Bie motoja ‘shëndet për të gjithë’, shteti ngre supet për analizën e qelizave tumorale

Mirela prej 4 vitesh është në luftë për të mbijetuar. Me një shami të bukur me lule, të vendosur në kokë për të fshehur rënien e flokëve të saj,  tregon se...

Popular