[authorInfo]

All Articles by Author:

Dallandyshe Xhaferri

Sistemi arsimor i fëmijëve me aftësi të kufizuara, vetëm 2 % e mësuesve ndihmës janë me arsim special

 “Ata kanë ardhur për të na kthyer në botën e dikurshme. Në botën e vërtetësisë, të dashurisë, të vlerave njerëzore”, - kështu nis fjalën e saj për “Sinjalizo”, Eglantina Bajrami, drejtoresha...

2 vite nga rihapja e dosjes për ’21 Janarin’, organi i akuzës: Çështja është në fazën e hetimeve

“Isha betu mos me u marr ma me kët’ pjesë se veç sherrin i kam pa ”,- kështu nisi fjalën e tij, për “Sinjalizo”, Hysni Peposhi, mik dhe dëshmitar i vrasjes...

Bashkitë i blenë pemët e festave të fundvitit me tendera pa garë

Në prag të festave të fundvitit, "Sinjalizo" monitoroi shpenzimet e pesë bashkive në vend, sa i takon dekorimeve dhe blerjes së pemës së Krishtlindjeve. Nga viti në vit rezulton se Korça,...

Kryeministri merr lavde në facebook nga profile të rreme

Në Facebook-un personal të Kryeministrit Edi Rama numërohen 1.6 milionë ndjekës, disa prej të cilëve janë protagonistë të pandërprerë duke komentuar çdo status duke e mbështetur, por edhe duke e kundërshtuar....

Abuzim e dhunë. Kaq shumë ligje për fëmijët, por ende mbeten të pambrojtur

“Unaza të shtrenjta, gurë të çmuar dhe disa qindra euro mjaftojnë për të mbytur nuancat e jetës në blu të errët. Nuk është vetëm metaforë ngjyrash, por jeta e një vajze,...

Si u zhdukën monumentet? Fonde të papërfillshme, derisa degradohen

E konsideruar si një nga ndërtesat me arkitekturën më të bukur ndërtuar përpara vitit 1944, prej vilës “ Vila 24 “  nuk ka mbetur asgjë nga madhështia e saj.  As prej...

Popular