[authorInfo]

All Articles by Author:

Denis Tahiri

Policia e “zhveshur” përballë protestave

Organizata e Policisë së Shtetit përfshin në strukturat e hetimit të krimit dhe parandalimit 10500 efektivë. Shifra bëhet publike për “Sinjalizo” nga Drejtoria e Përgjithshme e Policisë së Shtetit. E ndërsa,...

AKSHI kërkon paga 3500 euro për të na ruajtur nga sulmet kibernetike

Ndërsa ekspertët shqiptarë dhe të huaj prej muajsh po përpiqen të rikuperojnë dëmet e shkaktuara nga sulmet e vazhdueshme kibernetike, (AKSHI)Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit kërkon rritje rrogash deri në...

Po blejmë shumë shtrenjtë, çmimet e ushqimeve vetëm rriten

Me duar që i dridhen prej moshës, ajo fut në qese produktet që sapo i bleu. Gjithsej një pako vezë, një pako miell, një shishe vaj, kos dhe bukë. Rregullon shaminë...

“E ardhmja lind në Perëndim”, largimi i rinisë po “thinj” Shqipërinë

Deri në ditën që pashë portretin e vajzës së saj 5 vjeçare në një nga mediat britanike, nuk e kisha marrë asnjëherë seriozisht një nga mikeshat e mia më të mira,...

Kriza energjitike, rezidencat studentore “mbyten” nga borxhet

Rinia shqiptare është trashëgimtarja më e madhe e borxheve të shtetit. Gjetjet e Open Data Albania konfirmojnë të ardhmen jo fort të mirë për brezin e të rinjve. “Për vitin 2022, stoku...

Bregdeti shqiptar u braktis. Munguan vëzhguesit dhe pastrimi i plazheve

Nuk duhet të kërkosh shumë për të gjetur kaosin në bregdetin shqiptar që për këtë vit u braktis nga pushuesit vendas. Për rënien e frekuentuesve të Rivierës duket se nuk ndikuan...

Popular