All Articles by Author:

Denis Tahiri

Grupet kriminale garantojnë udhëtime klandestine në TikTok. Në Shqipëri askush nuk i heton

Mjafton një klikim në platformën “TikTok”  për të kuptuar se rrjeti social kinez është shndërruar në një vatër ku për shkak të kontentit të madh që ngarkohet është pothuajse e pamundur...

Shqiptarët ndër më të varfërit në Europë me karburantin më të shtrenjtë, 60 litra karburantë sa çereku i të ardhurave neto

Shqiptarët shpenzojnë pothuajse çerekun e të ardhurave vetëm për të blerë karburant. Ky konstatim del nga llogaritë e studiuesve të huaj që e rendisin vendin tonë të parin për koston dhe...

Tendera sekretë për të fshehur shkeljet?! Ekspertët: Përdoren për të mbuluar aktet korruptive

Që nga marsi i vitit 2020 kur u dha alarmi për pandeminë e Covid-19 deri në verën e 2021, Shëndetësia ka shpenzuar 4,435,924,919 lekë pa TVSH nga tenderat. Sipas të dhënave...

Droga, burimi i parave të zeza në Shqipëri. Mbizotëron hashashi

Në cepin e një pallati në një nga zonat më të njohura të Tiranës sheh përherë një djalë rreth të 25-tave. I mbështetur në murin e pallatit shumë katësh e vetmja...

Rrugë, porte dhe investime që nuk u kryen. Për kontratat e prishura nga shteti, shqiptarët duhet të paguajnë 160 milionë euro gjobë të Arbitrazhit

Përgjatë një dekade, nga 2010 deri në fund të 2021, Shqipëria humbi në arbitrazh 160 milionë euro që në rast se nuk paguhen në kurrizin e çdo shqiptari, borxhi rritet në...

Të dhënat e shqiptarëve publike, Ekspertët: Ka rënë siguria kombëtare, skandali i “patronazhistëve” nuk u hetua

Si një fortunë virale gjatë tre ditëve të fundit, të dhënat personale u shpërndanë gjithandej, duke vënë në pikëpyetje sigurinë e institucioneve përgjegjëse për ti garantuar ato. Skandali nisi me publikimin...

Popular