[authorInfo]

All Articles by Author:

Denis Tahiri

Matura del dobët, fiks për mesataren që u vendos nga qeveria

Të dhënat e INSTAT tregojnë se përgjatë vitit shkollor 2020-2021 u rregjistruan 584,616 nxënës dhe studentë në arsimin e lartë. Kjo shifër u konsiderua si një prej më të ulëtat që...

Në luftë dhe covid, fermerët punuan, por qeveria nuk i subvencionon

"Është e domosdoshme që bujqësia të përfshihet në skemën e sigurimeve. Ta sigurojnë fermerët, ta sigurojnë prodhuesit prodhimin e tyre dhe jo të gjenden përballë befasive të motit, krejtësisht të shkatërruar...

Jo vetëm të dehur, por edhe droguar në timon! Ekspertët: Aparatura kushton, nuk zgjidhet problemi me AquilaScan

Mes shifrave që janë në rritje me shoferë jo vetëm të dehur në timon, por edhe të droguar, limiti u kalua nga garat me makina që u kthyen në një trend...

Taksa “të palogjikshme” mbi pagën, më të lartat në rajon. Nën minimumin jetik jo vetëm pensionistët

Në “Pazarin e Ri”, 74 vjeçarin Mersin Çaushi e gjejmë të ulur në një nga stolat publikë. “Unë kam qenë agronom dhe kam punuar edhe në administratë. Kam që në 2012 në...

Grupet kriminale garantojnë udhëtime klandestine në TikTok. Në Shqipëri askush nuk i heton

Mjafton një klikim në platformën “TikTok”  për të kuptuar se rrjeti social kinez është shndërruar në një vatër ku për shkak të kontentit të madh që ngarkohet është pothuajse e pamundur...

Shqiptarët ndër më të varfërit në Europë me karburantin më të shtrenjtë, 60 litra karburantë sa çereku i të ardhurave neto

Shqiptarët shpenzojnë pothuajse çerekun e të ardhurave vetëm për të blerë karburant. Ky konstatim del nga llogaritë e studiuesve të huaj që e rendisin vendin tonë të parin për koston dhe...

Popular