[authorInfo]

All Articles by Author:

Denis Tahiri

Shqiptarët blejnë më shtrenjtë se në Evropë. Si e pushtuan Tiranën, firmat e ndërtimit pa financa të mjaftueshme

Agjenci të pafundme imobiliare të joshin me çmimet që sidoqoftë nuk janë asesi okazion. Një shtëpi në rrugën “Mine Peza” ofrohet online me vlerën e 1400 euro për metër katror.  Pranë...

Rrugët në Shqipëri, bilanci i një lufte që nis nga cilësia e tyre dhe nga shoferët

Veçanërisht muajt e verës janë sezoni i postblloqeve policore ku përveç patrullave fikse, kanë futur në përdorim edhe dronët. Mesatarisht në të gjithë vendin çdo ditë gjobiten 30 deri në 60...

Ndotja në plazhe vazhdon ti dërgojë pushuesit në spitale, Ekspertët: Nuk janë marrë masa parandaluese

Kur Arjana e dërgoi të birin me urgjencë në spital për shkak të njollave të befta që iu shfaqën gjithandej në trup, mjeku i la në dorë një recetë të mbushur...

Drejt plazheve, por në kërkim të vrojtuesve të tyre

“Në rastet kur shënohen mbytje të pushuesve, nuk përcaktohet se çfarë përgjegjësie ka stacioni i plazhit që s’kontrakton vrojtues apo vetë vrojtuesi, veprimi apo mosveprimi i të cilit nuk ka rezultuar...

Plazhet në Ksamil dhe “vjedhja” e liqenit të Butrintit, institucionet vendosin gjoba fantazmë

Më 1 Korrik 2017, Kryeministri Edi Rama, do të postonte një foto të plazheve të Ksamilit, duke e cilësuar qytezën jugore si një prej destinacioneve më të preferuara. “Ju uroj një ditë...

Ushqime, rrugë të shtruara dhe …. çfarë thonë qytetarët pas zgjedhjeve?

Jo shumë larg zgjedhjeve parlamentare, teksa në Tiranë politika vijon replikat si përherë, në periferi të kryeqytetit, qytetarët po shijojnë fitoret e vogla siç është një rrugë e shtruar befasisht. Agroni është...

Popular