[authorInfo]

All Articles by Author:

Denis Tahiri

Publikimi i të dhënave personale të mijërave qytetarëve, ekspertët: Është cënuar siguria kombëtare

Të dhënat personale të mijëra shtetasve shqiptarë ndonëse duhet të ishin sekret, ato janë shpërndarë. Megjithë hetimet e hapura nuk ka ende persona përgjegjës që duhet të dalin para drejtësisë, për...

Fushata online, hije dyshimi se është lënë qëllimisht e parregulluar

Prej më shumë se një viti, për shkak të pandemisë së shkaktuar nga COVID- 19, asgjë nuk është si më parë. Përveç fushave të shumta jetësore që pandemia ka prekur, një...

Politikanët u shpëtojnë gjobave! Covid-i prek vetëm qytetarët dhe bizneset

Prej 30 vitesh, miti i politikanëve shqiptarë është ai i individëve të pandëshkueshëm. Edhe gjendja e pandemisë ekspozoi trajtimin e privilegjuar të tyre dhe në kushtet flagrante kur fletëprerja e një...

Ministra që fluturuan shtrenjtë, 300 milionë lekë në bileta

Viti 2019, nuk ka qenë kulmi negociatave dhe takimeve diplomatike më të rëndësishme për Shqipërinë, e megjithatë udhëtimet e ish-ministrit Gent Cakaj dhe stafit të tij i kanë kushtuar vendit 300...

Gjobat për maskat/ 22 mijë masa administrative fantazëm, nuk ka procedurë si do të vilen

Përse nuk e ke vendosur maskën? Mira të përgjigjet rrufeshëm me një batutë të ripërshtatur gjatë pandemisë. “Me ken Shkodran, tana i ban, madje mohon edhe ekzistencën e Covid-it”, thotë gruaja...

Duke pritur tamponin! Nis trafiku i ilaçeve dhe vjedhja e pajisjeve të oksigjenit

“Kot thonë tampon i shpejtë, e që shteti siguron tampon për qytetarët. Në rastin tim, kushedi se sa të tjerë do kisha marrë në qafë nëse do kisha ndjekur rregullat e...

Popular