All Articles by Author:

admin

Edukimi Mediatik si Gur Themeli në Luftimin e Dezinformimit në Rininë Lezhjane

Projekti “Edukimi Mediatik si Gur Themeli në Luftimin e Dezinformimit në Rininë Lezhjane”, financuar nga Bashkimi Evropian përmes iniciativës “PËRBALLJE: Përpjekje e shoqërisë civile për të konsoliduar lirinë e medias dhe...

Krimi kibernetik, të gjithë të rrezikuar

Pandemia solli një rritje të rasteve të krimit kibernetik dhe policia po përballet me një numër të shtuar të denoncimeve të qytetarëve. Krimi kibernetik, sipas policisë, shfaqet në blerjet online, në aksesin...

Iniciativa e kartës së studentit, një fasadë. Studentët: Shërbimet janë qesharake, larg realitetit ku po jetojmë

Karta e studentit nuk i ka dhënë pritshmëritë e duhura, që prej daljes së saj në qarkullim. Në dy vitet e fundit, studentët vlerësojnë se kjo kartë nuk iu ka siguruar...

Të miturit kthehen në shpërndarës të lëndëve narkotike

“Konsumimi i drogave prej gjimnazistëve është bërë një normalitet. Nuk kanë munguar rastet, ku fëmijët e 9-vjeçareve kanë ardhur në spital. Ato janë raste të veçanta, që vijnë nga familje me...

Banorëve të komunitetit Rom në Shkozë nuk iu ofrohen shërbimet e premtuara nga qendra sociale

Mira Aliu, banore e komunitetit rom në Shkozë, tregon për kushtet e vështira të jetesës së familjes së saj. Mungesa e ushqimit, papunësia dhe mospasja e gjërave më bazike për nevojat...

Rindërtimi në Kombinat: Banorët, pa informacion për të ardhmen e shtëpive dhe bizneseve të tyre

Në zonën e Kombinatit, në Tiranë, në vitin e tretë pas tërmetit të 26 nëntorit 2019, ende nuk kanë filluar punimet për rindërtimin e banesave. Alfred Pietra është njëri nga banorët e...

Popular