All Articles by Author:

admin

Prodhim mediatik

Ekipi i Mbështetjes së Prodhimit të ACQJ ofron një shërbim të brendshëm të prodhimit të medias në të cilin ekipi ynë prodhon materiale audio-vizuale me cilësi profesionale për lajme, transmetime, dokumentarë...

Mbështetje në prodhimin e produkteve mediatike

Nëpërmjet rrjetit të bashkëpunëtorëve vendas dhe rajonalë të ACQJ-së, ne krijojmë, hulumtojmë, përkthejmë dhe ndihmojmë në prodhimin e artikujve në shqip, anglisht, italisht dhe serbisht për gazetarë të huaj/ekipet filmike/krijuesit e...

E-Albania “dështon” në zonat rurale! “Lulëzon” në kancelari, gjobiten 15 biznese për shërbim të jashtëligjshëm

E-Albania ‘‘dështon’’ në zonat rurale, ku popullata ka akses të limituar, ose fare, në internet. Mosha e tretë dhe komuniteti rom raportojnë diskriminim dhe se punonjës nga pushteti vendor i adresojnë...

Desinformimi dhe propaganda: ndryshoi formati, por mesazhi mbeti i njëjtë

Autorë: Elsa Kotorri dhe Klesjana Omeri Në zgjedhjet më të fundit parlamentare në Shqipëri, për shkak të kufizimeve të pandemisë, partitë politike përdorën mediat sociale më shumë se zakonisht për të zgjeruar...

Energjia hidrike: Dështimi për të arritur pavarësi energjitike dhe burimet e mundshme alternative

Authors: Amogh Matthews dhe Jona Kaso Pavarësisht numrit të madh të hidrocentraleve që prodhojnë energji, Shqipëria është ende në mes të një krize energjitike me çmime të larta energjie për qeverinë dhe...

Pandemia e Covid dhe paqartësitë e shpenzimeve të qeverisë

Autorë: Alfred Zylyftari, Elsa Dautaj, Seth Facey Ka shumë gjëra për të cilat Shqiptarët janë të vetëdijshëm mbi ndikimin e pandemisë në vendin e tyre. Shqipëria ishte një nga vendet e para në...

Popular