[authorInfo]

All Articles by Author:

ina allkanjari

6 mijë shporta bebesh për ata që lindin në kryeqytet, nga bonusi përjashtohen maternitetet private

“Amarisin e linda në spital privat disa muaj më parë, pasi e kishim planifikuar që në fillim të shtatëzanisë së bashku me bashkëshortin, ndjekjen dhe lindjen e fëmijës. Nuk e kuptoj...

Pagat e pedagogëve sërish të ulëta, Universiteti i Tiranës “zero” lekë për kërkimin shkencor

Në projektbuxhetin e Ministrisë së Arsimit për vitin 2023, mbështetja për universitetet publike parashikohet të kryhet nëpërmjet rritjes së pagave të pedagogëve, ndërkombëtarizimit të arsimit të lartë dhe mbështetjes së studentëve....

Bashkitë para zgjedhjeve, po shpallin tendera për shërbime dhe restaurime

Pastrim, tubacion, ndriçim, mobilim zyrash, rindërtim i godinave kulturore deri tek projektet rrugore. Ky është objekti thelbësor i qëllimit të tenderave të shpallur nga shumë bashki jo shumë larg nga zgjedhjet...

Tre vjet nga tërmeti, banorët e Kombinatit betejë me shtetin në gjykatë

Pallati nr. 136 është i vetmi objekt në zonën e rrugës së “Qelqit’ në Kombinat, që është klasifikuar për shembje. Elis Bala, banor i këtij pallati tregon për “Sinjalizo” se pak...

Grantet për “Startup”, mes mungesës së transparencës dhe pikëpyetjeve mbi inovacionin

*Ky shkrim është përditësuar për shkak të kthimit të përgjigjes nga Ministria e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes pas publikimit të këtij artikulli në datë 25.10.2022 ora 12:25 p.m. Për të...

Kriza ekonomike në vend, 6 mijë studentë apel qeverisë: Na ndihmoni me qiratë

Prej muajsh kriza ekonomike ka prekur sektorë të ndryshëm të jetës së qytetarëve si pasojë e rritjes së çmimeve të një sërë produktesh konsumi apo shërbimi. Mes shtresave vulnerabël janë të...

Popular