[authorInfo]

Artikujt e fundit

Akademia e Biçikletave hapet në nëntor. Kushton 73 milionë lekë

Qershorin e tre viteve më parë, kryebashkiaku Erion Veliaj premtoi se do hapej Akademia e Biçikletave, jo vetëm si një mundësi argëtimi për fëmijët, por më shumë si vazhdim i traditës...

91 shkolla kanë pajisje të amortizuara, kaos me regjistrat online

Ministrja e Arsimit, Evis Kushi promovoi në janar regjistrin online, njohur ndryshe si SMIP (Sistemi për Menaxhimin e Infromacionit Parauniversitar). Prezantuar si platforma që do të ndihmojë prindërit dhe  “për t’u...

Kush ndodhet pas timonit? Shkaqet e aksidenteve, që sjellin viktima

Sipas statistikave të fundit të INSTAT, numri i aksidenteve në muajin shkurt të këtij viti ishte 88. Ky numër është rritur me 14.3% krahasuar me shkurtin 2022. Shkak i aksidenteve rrugore,...

Bujkut i jepen vetëm 3 euro për hektar, 42 euro i merr qeveria për monitorim

Sektori që ka vetpunësuar më tepër shqiptarët është bujqësia, e megjithatë të ardhurat nga kjo fushë janë minimaliste. Për më tepër që mbështetja e tyre vijon të jetë e pallogaritshme sa...

Krimi i shitjes së diplomës dhe plagjiaturës, asnjë filtër dhe asnjë i ndëshkuar

I shqetësuar për fenomenin e shitblerjes së temave të diplomave, akademiku Artan Fuga përsërit se ky fenomen është krim. I kontaktuar nga “Sinjalizo” profesor Fuga këmbëngul tek dëmi që i shkaktohet...

Bizneset preferojnë punëtorë të huaj

“Tirana është e bukur. Shqipëria ka njerëz të mirë dhe më pëlqen mënyra juaj e jetesës”,- kështu nis rrëfimin për “Sinjalizo”, Pradeep Kumar, 40-vjeçar nga India, i cili prej muajsh punon...

Popular