[authorInfo]

Artikujt e fundit

Boom ndërtimesh në kryeqytet, si po bëhet pastrimi i parave në Tiranë në blerjen e apartamenteve cash

1.4 milionë metra kator leje ndërtimi të dhëna në Tiranë vetëm gjatë 2022. Ekspertët flasin se si paraja e zezë arrin të futet në Shqipëri nga krimi i organizuar dhe se...

Publiciteti dhe shitja pa kriter në televizion e suplementeve mjekësore

Reklamat televizive apo më gjerë, të barnave farmaceutike, si ato pa recetën e mjekut, apo suplementet ushqimore apo mjekësore, janë kthyer në një realitet të përditshëm për konsumatorin shqiptar, me personalitete...

Konviktet e Vlorës në prag falimentimi nga borxhet e energjisë dhe të ujit

Qyteza e studentëve në Vlorë gjendet në prag falimentimi. Dhe shkak i dështimit, janë jo vetëm shpenzimet për administratën, por po ashtu edhe faturat e papaguara të energjisë elektrike, të ujit...

Bashkitë i blenë pemët e festave të fundvitit me tendera pa garë

Në prag të festave të fundvitit, "Sinjalizo" monitoroi shpenzimet e pesë bashkive në vend, sa i takon dekorimeve dhe blerjes së pemës së Krishtlindjeve. Nga viti në vit rezulton se Korça,...

Pagat e pedagogëve sërish të ulëta, Universiteti i Tiranës “zero” lekë për kërkimin shkencor

Në projektbuxhetin e Ministrisë së Arsimit për vitin 2023, mbështetja për universitetet publike parashikohet të kryhet nëpërmjet rritjes së pagave të pedagogëve, ndërkombëtarizimit të arsimit të lartë dhe mbështetjes së studentëve....

Përmbytjet në Shkodër, banorët janë dëmshpërblyer vetëm njëherë

 Mjaftoi vetëm një ditë rreshje shiu që bashkia e Shkodrës të kthehej tek problemet e pazgjidhura që sjellin përmbytjet. Të evakuarit e përkohshëm lanë banesat e tyre. Në 20 nëntor, Ministri...

Popular