[authorInfo]

“Duke synuar kushte të drejta pune”

“Duke synuar kushte të drejta pune” – Tur takimesh me studentët e gazetarisë në Shqipëri

Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore dhe Citizens Channel, gjatë muajve Maj dhe Qershor, në kuadër të projektit “Duke synuar kushte të drejta pune: Shqyrtimi i të ardhmes së gazetarëve të rinj dhe atyre...

Njoftim për vend vakant: ACQJ dhe Citizens Channel kërkojnë asistentë (part-time)

Njoftim për vend vakant Pozicioni: Asistent/e (Part- Time) Kohëzgjatja: 6 muaj Afati i fundit për aplikim: 20 Mars 2019, Ora 24:00 Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore (ACQJ) dhe Citizens Channel (CC) janë në kërkim të katër asistentëve për...

Rreth Projektit

Projekti “Duke synuar kushte të drejta pune: Shqyrtimi i të ardhmes së gazetarëve të rinj dhe atyre të ardhshëm (Reaching for fair labour conditions: Gazing at the future of Young and...

Popular