Faktet dhe mjedisi

Leksionet e COVID-19 për uljen e ndotjes së ajrit në Tiranë

Agjencia Kombëtare e Mjedisit dhe Instituti i Shëndetit Publik raportojnë ulje deri në 60% të ndotjes së ajrit në Tiranë për shkak të kufizimeve të pandemisë së COVID-19, por ekspertët e mjedisit e...

Projekti i Eco Parkut: Fusha e plehrave në Porto Romano djeg edhe konkurrencën

Projekti me vlerë 15 milionë euro për transformimin e fushës “kancerogjene” të mbetjeve në Porto Romano në një park ekologjik për qytetin e Durrësit mbulohet nga dyshimet për favorizime dhe korrupsion - ndërsa...

Popular