Artikuj Investigativ

Bashkitë para zgjedhjeve, po shpallin tendera për shërbime dhe restaurime

Pastrim, tubacion, ndriçim, mobilim zyrash, rindërtim i godinave kulturore deri tek projektet rrugore. Ky është objekti thelbësor i qëllimit të tenderave të shpallur nga shumë bashki jo shumë larg nga zgjedhjet...

Policia e “zhveshur” përballë protestave

Organizata e Policisë së Shtetit përfshin në strukturat e hetimit të krimit dhe parandalimit 10500 efektivë. Shifra bëhet publike për “Sinjalizo” nga Drejtoria e Përgjithshme e Policisë së Shtetit. E ndërsa,...

Abuzim e dhunë. Kaq shumë ligje për fëmijët, por ende mbeten të pambrojtur

“Unaza të shtrenjta, gurë të çmuar dhe disa qindra euro mjaftojnë për të mbytur nuancat e jetës në blu të errët. Nuk është vetëm metaforë ngjyrash, por jeta e një vajze,...

Tre vjet nga tërmeti, banorët e Kombinatit betejë me shtetin në gjykatë

Pallati nr. 136 është i vetmi objekt në zonën e rrugës së “Qelqit’ në Kombinat, që është klasifikuar për shembje. Elis Bala, banor i këtij pallati tregon për “Sinjalizo” se pak...

Beogradi si pasqyrë për projektin Durrës Yachts & Marina

Autorë: Armela Toska, Esmeralda Pashollari, Xhoana Çallaku dhe Anisa Tufa Ndërkohë që shëtit në një nga lagjet më të reja të Beogradit, ajo që vihet re janë ndërtesa të reja shumëkatëshe, por...

AKSHI kërkon paga 3500 euro për të na ruajtur nga sulmet kibernetike

Ndërsa ekspertët shqiptarë dhe të huaj prej muajsh po përpiqen të rikuperojnë dëmet e shkaktuara nga sulmet e vazhdueshme kibernetike, (AKSHI)Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit kërkon rritje rrogash deri në...

Popular