[authorInfo]

Sherbime

Mbështetje në prodhimin e produkteve mediatike

Nëpërmjet rrjetit të bashkëpunëtorëve vendas dhe rajonalë të ACQJ-së, ne krijojmë, hulumtojmë, përkthejmë dhe ndihmojmë në prodhimin e artikujve në shqip, anglisht, italisht dhe serbisht për gazetarë të huaj/ekipet filmike/krijuesit e...

Popular