Hulumtime

Trafik nga betonieret. Kryeqyteti shqiptar vetëm me dy rrugë që kanë korsi emergjence. Në Tiranë 400 mijë gjoba, por qarkullimi është në kaos

Pak përpara mesnatës së 20 qershorit 2008, ish prefekti i Vlorës Xhevahir Rexhepi e mbylli udhëtimin e tij të fundit në jetë duke u përplasur për vdekje me një kamion. Ish...

Taksa “të palogjikshme” mbi pagën, më të lartat në rajon. Nën minimumin jetik jo vetëm pensionistët

Në “Pazarin e Ri”, 74 vjeçarin Mersin Çaushi e gjejmë të ulur në një nga stolat publikë. “Unë kam qenë agronom dhe kam punuar edhe në administratë. Kam që në 2012 në...

Historia e vajzës që prodhoi vaj hashashi. Legalizimi i bimës narkotike, mjeku i njohur: Shqipëria nuk është gati

308 mijë shqiptarë që e vlerësuan si pozitiv legalizimin e kanabisit u tha se ishin vendimtarë për ta bindur qeverinë se duhet të rishikojë edhe njëherë çështjen e kultivimit të bimës...

Shumëfishon buxhetin për paketën sociale, por në të vërtetë qeveria harxhon për qytetarët 9 herë më pak krahasuar me evropianët

“Paketa e rezistencës është një përpjekje minimale do ta quaja deri në këtë moment sepse ende qeveria nuk e ka të qartë çfarë ndikimi ka dhënë kriza”, këmbëngul për “Sinjalizo”, Bardhi...

Grupet kriminale garantojnë udhëtime klandestine në TikTok. Në Shqipëri askush nuk i heton

Mjafton një klikim në platformën “TikTok”  për të kuptuar se rrjeti social kinez është shndërruar në një vatër ku për shkak të kontentit të madh që ngarkohet është pothuajse e pamundur...

Si u zhdukën fushat sportive? Kompleksi Dinamo, ku u krijuan të mëdhenjtë e futbollit, i fundit që u gllabërua

Nga kryeqyteti shqiptar me fusha e hapësira mes pallateve nuk ka mbetur më asgjë. Tirana e ditëve të sotme është qyteti ku objektet ndërtohen sa hap e mbyll sytë. Për disa...

Popular