[authorInfo]

Dallandyshe Xhaferr

Dallandyshe Xhaferri është gazetare e Qendrës Shqiptare për Gazetari Cilësore. Ajo ka kryer studimet për degën “Gazetari” në Universitetin “Aleksandër Xhuvani”, si dhe ka qenë pjesë e shkëmbimeve studentore në Poloni, ku ka kryer një semestër për “Journalism and Management” në Universitetin “Papa Gjon Pali II”. Ka punuar më parë në dy media lokale të Elbasanit, InfoElbasani dhe ElbasaniOn, si dhe është punësuar si gazetare në projektet e IFES, East West Management Insitute dhe Rana Labs. Ka marrë pjesë në trajnime mediatike të organizuara nga “Thomson Foundation”, “Media for All”, dhe është pjesë e studentëve shqiptarë që realizojnë artikuj për platformën ballkanike “Hajde”.