[authorInfo]

Denis Tahiri

Denis TAHIRI është gazetar hulumtues i Qendrës Shqiptare për Gazetari Cilësore dhe koordinator projekti për programe me në fokus median. Ai ka punuar si gazetar në disa prej kanaleve televizive kryesore kombëtare dhe lokale në Shqipëri, si Top Channel, Vizion Plus, Report Tv dhe Syri TV. Për momentin, ai është i fokusuar në gazetarinë investigative dhe produksione multimediale me qëllimin e shkrirjes së gazetarisë së formatit të gjatë me elementë vizualisht bindës për lexuesin, dhe i është nënshtruar programeve të shumta trajnimi mbi këtë temë. Në vitin 2017, ai mori pjesë në një bursë për gazetari investigative të organizuar nga Universiteti i Bostonit në SHBA. Ai mban një diplomë bachelor në Gazetari dhe Komunikim Masiv dhe Master në Marrëdhënie me Publikun nga Universiteti i Tiranës.