Mbështetje me paisje

Ekipi i Mbështetjes së Prodhimit të ACQJ mund të sigurojë pajisje dhe mbështetje të nevojshme për eventet tuaj të veçantë dhe angazhimet tuaja të ndryshme. Pavarësisht nëse janë mikrofonë dhe pajisje zanore, projektorë dhe ekrane, kamera, video-konferenca, transmetim në web ose të gjitha sa më sipër, ne mund t’ju ndihmojmë që angazhimi juaj të jetë i suksesshëm.

Na kontaktoni:

Paraqisni një kërkesë shërbimi në: info@acqj.al

Na telefononi në: +355688563686

Na vizitoni në: Rruga Pjetër Budi 69, Tiranë, Shqipëri