[authorInfo]

Raport përfundimtar/ Monitorimi i aktivitetit të SPAK, BKH dhe GJKKO, si dhe mbulimit mediatik të veprimtarisë së këtyre institucioneve

Reforma në Drejtësi në Sytë e Medias: SPAK dhe reflektimi mediatik i aktivitetit të institucionit, është një projekt  i implementuar nga Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore, mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë.

Raport përfundimtar monitorimi i aktivitetit të Prokurorisë Speciale Kundër Korrupsionit dhe krimit të Organizuar (SPAK), Byrosë Kombëtare të Hetimit(BKH) dhe Gjykatës Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar (GJKKO), si dhe mbulimit mediatik të veprimtarisë administrative dhe gjyqësore të këtyre institucioneve.

SPAK në sytë e medias – Përfundimet e Monitorimit 1-Vjeçar