Autor: admin

Karantina rriti kërkesat për antidepresantë dhe psikologë

Karantina rriti kërkesat për antidepresantë dhe psikologë

Izolimi gjatë periudhës së karantinës ka nxitur dhe rritur përdorimin e qetësuesve. Sipas disa farmacive të pyetura në Tiranë, mësohet se në këtë kohë janë shitur rreth 30% më shumë antidepresantë. Simptomat më të shumta që kanë shprehur qytetarët, kur kanë shkuar në farmaci, janë pagjumësia, ankthi dhe luhatja e tensionit. Përveç vitaminave dhe qetësuesve […]