Category: Artikujt e fundit

Futboll në të zezë

Futboll në të zezë

Kontratat e paplotësuara, pagat e vonuara me muaj, si dhe sigurimet shoqërore dhe shëndetësore të papaguara prej vitesh kanë zhytur në informalitet pjesën dërrmuese të klubeve shqiptare të futbollit.  Një investigim i PSE zbulon se futbolli shqiptar është i zhytur në informalitet dhe kontratat e lidhura me futbollistët nuk zbatohen. Dhënia e pagave në afatin […]

Kur aborti dhe jeta kalojnë përmes farmacive

Kur aborti dhe jeta kalojnë përmes farmacive

Ndërprerja e shtatzënive, pilula rezulton të jetë një praktikë e dalë nga kontrolli duke rrezikuar çdo ditë jetët e vajzave dhe të ardhmen e tyre riprodhuese. Klodjana B. u pushtua nga hemorragjia për gjashtë orë me radhë, teksa ndodhej në shtëpi e vetme dhe nuk kishte askënd që t`i kërkonte ndihmë. 20-vjeçarja Jonada H. ra […]