Category: Rreth projektit

Njoftim për vend vakant: Gazetar Investigativ

Njoftim për vend vakant: Gazetar Investigativ

ACQJ KËRKON TË PUNËSOJË GAZETARË/E Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore po kërkon për një gazetar/e që ka për pasion gazetarinë investigative dhe dëshiron të ndihmojë stafin e ACQJ në prodhimin e lajmeve investigative, reportazheve, analizave dhe kronikave në format video për tema të shumllojshme. Ky pozicion vakant është hapur në kuadër të projektit SINJALIZO!, mbështetur […]