Mirëmbajtja e kamerave të policisë 7-fish më shtrenjtë, çështja përfundon në SPAK

Mirëmbajtja e kamerave të policisë 7-fish më shtrenjtë, çështja përfundon në SPAK

Si funksionojnë kamerat e trupit të policisë, pyeste Ministria e Brendshme gati pesë vite më parë, duke e prezantuar pajisjen...
Read More
Mungesa e perspektivës dhe e subvencioneve në bujqësi përgjysmon banorët e fshatrave të Kukësit

Mungesa e perspektivës dhe e subvencioneve në bujqësi përgjysmon banorët e fshatrave të Kukësit

Musa Hila, 58 vjeç, banor në Njësinë Administrative “Malzi” të Kukësit, në vitin 1992 ka mbjellë 2 hektarë tokë me...
Read More
Rrugët në Shqipëri, bilanci i një lufte që nis nga cilësia e tyre dhe nga shoferët

Rrugët në Shqipëri, bilanci i një lufte që nis nga cilësia e tyre dhe nga shoferët

Veçanërisht muajt e verës janë sezoni i postblloqeve policore ku përveç patrullave fikse, kanë futur në përdorim edhe dronët. Mesatarisht...
Read More
Tenderat e institucioneve gjatë pandemisë, barna, masa mbrojtëse dhe oksigjen

Tenderat e institucioneve gjatë pandemisë, barna, masa mbrojtëse dhe oksigjen

7.5 miliardë lekë ka harxhuar shteti shqiptar që nga fillimi i pandemisë e deri në maj të vitit 2021, vetëm...
Read More
Rindërtimi i shkollave në Tiranë, probleme me vonesat dhe harxhime të pajustifikuara

Rindërtimi i shkollave në Tiranë, probleme me vonesat dhe harxhime të pajustifikuara

Nëse kryen një kërkim të thjeshtë në rrjet, informacionin për shkollat e reja apo të rikonstruktuara me fondet e Bashkimit...
Read More
Ndotja në plazhe vazhdon ti dërgojë pushuesit në spitale, Ekspertët: Nuk janë marrë masa parandaluese

Ndotja në plazhe vazhdon ti dërgojë pushuesit në spitale, Ekspertët: Nuk janë marrë masa parandaluese

Kur Arjana e dërgoi të birin me urgjencë në spital për shkak të njollave të befta që iu shfaqën gjithandej...
Read More
Propaganda elektorale e partive në “mëshirën” e Bashkive!

Propaganda elektorale e partive në “mëshirën” e Bashkive!

Ndryshimi i Kodit Zgjedhor përpara zgjedhjeve parlamentare të 25 Prillit 2021, solli edhe ndryshime në nenin për afishiminin e materialeve...
Read More
Raport i Ndërmjetëm mbi Monitorimin e Veprimtarisë së Prokurorise së Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar

Raport i Ndërmjetëm mbi Monitorimin e Veprimtarisë së Prokurorise së Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar

Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore boton Raportin e Ndërmjetëm të Monitorimit të Aktivitetit të Prokurorisë dhe Gjykatës së Posaçme për...
Read More
3% i strehimit social është donacion apo taksë? Juristët kundër Gjykatës Kushtetuese, Bashkia Tiranë: “Kemi fituar”

3% i strehimit social është donacion apo taksë? Juristët kundër Gjykatës Kushtetuese, Bashkia Tiranë: “Kemi fituar”

Të dhënat zyrtare tregojnë se vetëm në Tiranë nga vitit 2018 deri në 2020 kanë kërkuar strehim 6708 familje prej...
Read More
Metamorfoza e Lumës – nga lumë, në kaskadë hidrocentralesh

Metamorfoza e Lumës – nga lumë, në kaskadë hidrocentralesh

Tri vite më parë, Romana Vllahutin, ish-kryetarja e delegacionit të BE-së në Tiranë, nga fshati Shishtavec i Kukësit bëri një...
Read More