1. Ndërtimi i rrugës ͞Faik Konica͟, Tiranë
 2. Ndërtimi i rrugës Gramoz Pashko, Tiranë
 3. Ndërtimi i rrugës së Kosovarëve, Tiranë
 4. Rehabilitimi urban i bllokut të kufizuar nga rruga Ibrahim Rugova, rruga Pjetër Bogdani, rruga Gjin Bue Shpata e Bulevardi Bajram Curri në Njësinë bashkiake nr.5, Tiranë
 5. Rikonstruksioni i infrastrukturës rrugore të bllokut kufizuar nga rr.M Xhemali, H Tafa, Qemal Butka, e rr Frank Bardhi, Tiranë
 6. Rikonstruksioni i infrastrukturës rrugore të bllokut, kufizuar nga rr. Muhamet Gjollesha, Myslym Shyri, Rr Kavajes, në kufirin e njësisë bashkiake nr.10 Tiranë
 7. Rikonstruksioni i rrugës Danish Juniku, Tiranë
 8. Rikonstruksioni i rrugës Fabrika e Qelqit, Tiranë
 9. Rikonstruksioni i rrugës Hamdi Cenoimeri, Tiranë
 10. Rikonstruksioni i rrugës Him Kolli, Tiranë
 11. Rikonstruksioni i rrugës Piro Goda, Tiranë
 12. Rikonstruksioni i rrugës Shefqet Kuka, Tiranë
 13. Rikonstruksioni Rruga e Dibrës Kryqëzimi me Rr. e Barikadave deri tek bashkimi me Unazën tek Farmacia 10, Tiranë
 14. Rikonstruksioni Rruga e Dibrës  (Farmacia 10 deri tek Oxhaku), Tiranë
 15. Rikonstruksioni Rruga Zallit, Tiranë
 16. Rikonstruksioni, Rruga e Ali Shefqeti, Tiranë
 17. Rikualifikimi urban blloku, kufizuar mes rrugëve Dervish Hima, Sheh A Pazari dhe stadiumit Qemal Stafa, Tiranë
 18. Rikualifikimi Urban i bllokut 34-1
 19. Rikualifikimi urban i bllokut Vellezërit Manastrili nj. bash. nr. 7, Tiranë
 20. Rikualifikimi Urban i dy blloqeve dhe rehabilitimi i rrugës Dhimiter Kamarda, Tiranë