Tag Archives: Andrea Danglli

64 milionë USD për 20 km me tren

64 milionë USD për 20 km me tren

Hekurudhat shqiptare sot ofrojnë më pak se 20 kilometra linjë transporti udhëtarësh, në një kohë kur financimet e buxhetit, grantet dhe kreditë për zhvillimin e tyre kanë qenë të pandërprera dhe trashëgimia nga e shkuara, e konsiderueshme. Hekurudhat shqiptare kanë pasur më shumë se 64 milionë dollarë të ardhura në dispozicion gjatë 24 viteve të […]

Arrëza, fshati i humbur në sup të Dardhës

Arrëza, fshati i humbur në sup të Dardhës

Ua ka rrahur ndonjëherë veshin një fshat me emrin Arrëzë? Mbase nuk keni dëgjuar shumë për të, pasi stinët janë kujdesur ta fshehin mes dhjetëra ngjyrash për sytë e kureshtarëve. Pranvera e mbulon me petale lulesh, vera me gjelbërimin e pemëve, vjeshta me arin e gjetheve, ndërsa dimri e struk bukur mes bardhësisë së dëborës. […]