[authorInfo]

Tag results:

Ardit Hoxha

Tubat e ujësjellësit që rrezikojnë kanionin dhe burimin e Sinecit

I cilësuar si “syri i kaltër” i Beratit, burimi dhe kanioni i Sinecit është zonë e mbrojtur me vendim të Këshillit të Ministrave të vitit 2002. Në vitet e fundit ky...

Të kthyer nga Al-Hol/ Fëmijët që u shpëtuan nga plumbat, por jo nga abuzimi mediatik

Në datën 27 tetor të vitit të shkuar u riatdhesua nga kampi Al-Hol në Siri Floresha Rasha së bashku me 4 fëmijët e saj. Një lajm i mirë që për gati...

Efekti i HEC-ve në Shqipëri, lagunat përpijnë tokën duke ngritur alarmin për erozionin bregdetar

Në lagunën Kune-Vain në veri të Shqipërisë, një relikte e zymtë zhytet në të shkuarën për të zbuluar një të ardhme edhe më të pasigurt. Bunkerë betoni që formojnë vijën bregdetare,...

Popular