[authorInfo]

Tag results:

Blerina Allushi

Ndjenjat miqësore nuk po e ndihmojnë Shqipërinë të sigurojë më shumë investime amerikane

Në vitin 1998 Genti Daci pikasi mundësi në Shqipëri - ose të paktën mungesën e qasjes në internet në vendin postkomunist. Më pak se një dekadë më vonë ai bashkëthemeloi ABCom-in...

Makinat elektrike në Shqipëri, shumë entuziazëm, pak investim

https://www.youtube.com/embed/MeGucSagYwY Ndonëse të gjithë bien dakord se makinat elektrike janë e ardhmja e transportit dhe interesi për to është i lartë, vendi po ecën ngadalë në përgatitjen e infrastrukturës që do të...

Popular