[authorInfo]

Tag results:

Cal Lundmark

Durrës 2017, beteja mes betonit dhe qeramikës në kurriz të turizmit

Në qytetin e vjetër, ku dikur përplasej Lindja me Perëndimin, sot përplaset betoni me qeramikën. Imagjinoni një qytet, ku çdo ditë ankorohen qindra anije që kanë sjellë mallra nga Aleksandria, ku lulëzon...

Popular