[authorInfo]

Tag results:

Dallandyshe Xhafe

U dhuruan më tepër për tërmetin, sesa për luftën në Ukrainë

Ecem Erdoganit, frika që i la tërmeti në Turqi, i është miksuar me shpresën për ndihmë. Nga 6 shkurti, kur toka u drodh dhe mori mbi  50 mijë jetë njerëzish, shumë...

Popular