Tag results:

Denis Tahiri

Nga buxheti ‘avullojnë’ 805 miliardë lekë, por dëmi ekonomik nuk u hetua

Për gati dhjetë vjet nga buxheti i shtetit kanë 'avulluar' miliarda lekë. Nga periudha 2012-2021 vlera e dëmit në buxhet arrin vlerën e 805 miliardë lekë. Thënë ndryshe, sa buxheti i...

Konviktet e Vlorës në prag falimentimi nga borxhet e energjisë dhe të ujit

Qyteza e studentëve në Vlorë gjendet në prag falimentimi. Dhe shkak i dështimit, janë jo vetëm shpenzimet për administratën, por po ashtu edhe faturat e papaguara të energjisë elektrike, të ujit...

Përmbytjet në Shkodër, banorët janë dëmshpërblyer vetëm njëherë

 Mjaftoi vetëm një ditë rreshje shiu që bashkia e Shkodrës të kthehej tek problemet e pazgjidhura që sjellin përmbytjet. Të evakuarit e përkohshëm lanë banesat e tyre. Në 20 nëntor, Ministri...

Policia e “zhveshur” përballë protestave

Organizata e Policisë së Shtetit përfshin në strukturat e hetimit të krimit dhe parandalimit 10500 efektivë. Shifra bëhet publike për “Sinjalizo” nga Drejtoria e Përgjithshme e Policisë së Shtetit. E ndërsa,...

AKSHI kërkon paga 3500 euro për të na ruajtur nga sulmet kibernetike

Ndërsa ekspertët shqiptarë dhe të huaj prej muajsh po përpiqen të rikuperojnë dëmet e shkaktuara nga sulmet e vazhdueshme kibernetike, (AKSHI)Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit kërkon rritje rrogash deri në...

Po blejmë shumë shtrenjtë, çmimet e ushqimeve vetëm rriten

Me duar që i dridhen prej moshës, ajo fut në qese produktet që sapo i bleu. Gjithsej një pako vezë, një pako miell, një shishe vaj, kos dhe bukë. Rregullon shaminë...

Popular