[authorInfo]

Tag results:

Esmeralda Pashollari

Edhe pas 5 vitesh, vetting i papërfunduar; ish magjistratët tashmë në sallat e gjykimit, por si avokatë

Është viti 2022. Kanë kaluar më shumë se pesë vjet që procesi i vetting-ut ka filluar, më shumë se 3 vjet që një numër i madh i gjyqtarëve është shkarkuar për...

Dhuna tek të miturit, mungon ndërhyrja dhe asistenca për viktimat

“17 vite heqje lirie”, - ky është vendimi i marrë nga Gjykata e Apelit Tiranë dy vite më parë për shtetasin Q.N, i cili prej kohësh kryente marrëdhënie seksuale me dhunë...

Popular